İZMİR / KARABAĞLAR - İzmir Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen İZOP Zekâ Oyunları turnuvası İl Finaline 28 İlçenin 1. lerinin katılım sağladığı yarışmada Öğrencimiz Burak DEMİR Mangala Kategorisinde İl 8. si olmuştur. Öğrencimize ve Danışman Öğretmenimiz Sinem AKGÜN hocamıza teşekkürler ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı onuruna düzenlenen İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Zeka OyunlarıTurnuvasına (İZOP)  İzmir Anadolu Lisesi olarak 3 öğrencimizle 3 farklı kategoriyle katıldık.Mangala da İlçe 1.liğini 11A sınıfından Burak Yaşar DEMİR, Pentago da İlçe 3. lüğünü 11 F sınıfından Elif TURGUT, Reversi de İlçe 3. lüğünü 10D sınıfından Deniz Nur DÜRÜST kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

İzmir Goethe Institut’ta (Alman kültür merkezi) 29.09.2023 tarihinde düzenlenen “Internationaler Sprachtag” ( uluslar arası dil günü) etkinliğinde okulumuz Almanca bölümü 11.sınıf B1 grubu öğrencileri katıldılar. Bu etkinlikte Almanca İtalyanca İspanyolca ve Fransızca düzenlenen değişik World Shoplara katılarak hem çok keyifli anlar yaşadılar hem de bu diller ve onların konuşulduğu ülkeler hakkında bilgiler edinerek yabancı dil öğrenmenin farkındalığı ve önemi konusunda geliştiler.

Eyl

Okulumuz 12 G sınıfından Eylül ULUDAĞ Bilkent Üniversitesi tarafından düzenlenen PhilFest’23 Üretici Yapay Zeka Yarışmasında Lise Gümüş kategorisinde katılım sağladığı Projesi sergilenmeye hak kazandı.Öğrencimizi tebrik ediyor , İAL Ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 9. Sınıf Velilerimizle Tanışma ve Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı Velilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Yeni Seçilen Okul Aile Birliğimize görevlerinde başarılar diliyor, Okulumuz adına güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyoruz.

Kas

Ekm

Samsun'da düzenlenen 2022 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde En iyi Sunum ödülü alan Okulumuza İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr Murat Mücahit YENTÜR tarafından Teşekkür Belgesi verilmiştir. Danışman Öğretmenimiz Yasemin HORASAN, Ödül alan öğrencilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkürler ediyor, yeni başlangıçlara vesile olmasını diliyorum. Bu Proje esnasında Okul Müdürümüz olan şu anda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten İbrahim DOĞRU müdürümüzle de ödülümüzü paylaştık. Emekleri için İzmir Anadolu Lisesi Ailesi olarak teşekkürler ediyoruz.

Ağu

AİL'E TEKNOLOJİ TAKIMI  (Fırat Hacıoğlu(bfl), Mert Batuhan Şahin (izmir Anadolu Lisesi), Eren Çömezoğlu (izmir Anadolu Lisesi), Nebil Yurttaş (izmir Anadolu Lisesi)) danışman öğretmenimiz Yasemin Horasan rehberliğinde Teknofest İnsanlık yararına teknoloji yarışması Afet yönetimi kategorisinde en iyi sunum ödülü alarak okulumuzu gururlandırdılar. Kendilerine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.